サレジオ工業高等専門学校 特別研究・卒業研究概要集
2011年度
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概要集

専攻科 特別研究

指導教員: 大藤 晃義 / 斉藤 成一 / 塩田 一路 / 内田 健 / 大杉 功 / 加藤 雅彦 / 島川 陽一 / 平岡 一則 / 森 幸男 / 山下 健一郎 / 山野邉 基雄 / 吉田 将司 / 吉野 純一 / 米盛 弘信 / 市村 洋
学籍番号 学生氏名 テーマ テーマ
番号
S10601 相川 和哉 IHクッキングヒータにおける加熱コイルの形状が加熱効率に与える影響
Influence of heating coil structure on the heating efficiency in IH cooking heater
A048
S10602 青木 裕太 マグナス効果を用いた波力発電装置の研究
Studies on wave power generating system with Magnus effect
A049
S10603 太田 温 ソーラーカー用I-V特性スキャン型MPPTの開発
Development of MPPT control with I-V characteristics scanning for solar-car
A050
S10604 葛西 裕生 IHクッキングヒータから放射される高周波騒音が与える不快感の検証
Study on the high frequency acoustic noise and unpleasantness generated from an IH cooking heater
A051
S10605 菊池 翔 交通需要予測に用いる最短経路探索アルゴリズムの比較検討データの統合化手法の開発
A numerical simvlation of shortest path search algorithms for a traffic demand estimation
A052
S10606 河野 浩士 日本伝統芸能狂言を事例としたICT活用によるひとり稽古支援システムに関する研究
A System Using ICT for aiding the self-practice of Japanese traditional performing art Kyogen
A053
S10607 齋藤 康人 統計情報に基づく環境発電の組合せ利用に関する研究
A study on using the energy harvesting on hybrid based on datas
A054
S10608 佐藤 一法 移住の少ない分散遺伝的アルゴリズムにおけるエリート保存の検討
A study on an elite preservation in a distributed genetic algorithm with reduced migration
A055
S10609 長野 澄 沿岸観測用センサネットワークの開発と富山湾における実験的検討
A development of the sensor network for coastral observation and the experimental study in the Toyama bay
A056
S10610 野上 諒 熱電変換素子を用いたアクティブRFIDタグ駆動に関する研究
A study on an active RFID tag powered by Thermomodules
A057
S10611 橋口 徹 熱電半導体SnTeの加熱によるTeの解離・昇華
Decomposition and Sublimation from the Thermoelectric Semiconductor SnTe by Heating
A058
S10612 樋口 晃裕 はんだ接続点におけるエレクトロマイグレーションによる劣化評価
Evaluation of degradation at a solder connected point due to electromigration
A059
S10613 矢嶋 唯 鉛フリーはんだの改良に関する基礎的研究
A fundamental study on lead-free solder alloys
A060
S10614 吉永 英紀 補聴器フィッティング検査のための語音聴力検査装置の開発
Prototyping of a speech audiometer for hearing aid fitting
A061

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